2022 Web Tapu Nedir? Nasıl Kullanılır? Web Tapu’ya Yeni Gelen Özellikler ve Detaylı Anlatım

2020 Yılında Pandemi’nin başlamasıyla birlikte sizlere WebTapu’yu anlatmıştım. Herkes bu videodan o kadar çok yararlanmıştı ki her gün yeni mesaj ve aramalar arıyordum. Bu konuda herkese teşekkür ediyorum.

2022 ile beraber TKGM Yetkilileri gerçekten devrim niteliğinde geliştirmeler de bulundular. Devrim niteliğinde diyorum çünkü bir çok işlem o kadar zor ve uzun sürüyordu ki artık Web Tapu sayesinde bu işlemler tek tıkla çözülebiliyor.

Tüm modülleri tek tek inceleyerek saha da uyguladığımız mantığı size anlatmaya çalıştım. 2022 ile birlikte gelen yeni başvuru ekranında sorulan soruların ne olduğunu yine sizinle paylaştım.

Son dönemde kredi ile yapılan işlemlerde Değerleme Yetki Tanımlama yazısı en çok sorulan sorular arasındaydı. Bu video da onun hakkında da detaylı bilgi verdim. Bu video ile birlikte öğrenebilirsiniz. Bu konu hakkında da ayrıca bir video paylaşacağım.

Diğer önemli bir değişiklikle artık Web Tapu’dan Mirasçısı olduğunu tüm gayrimenkulleri öğrenebiliyorsunuz. Adalet Bakanlığı ve Noterler birliği ile yapılan anlaşma sonucunda yine devrim niteliğinde bir uygulamayı artık kullanabiliyor olacağız.

Yetki verme ekranlarında artık vekalet verdiğiniz kişiyi de seçip işlemi yaptırtabiliyorsunuz. Eğer emlakçıya yetki veriyorsanız orada emlakçının da daha önce giriş yapmış olması gerekmekte detayları video da anlattım.

Videoyu daha çok kişiye ulaştırırsanız daha çok insan bilgilenmiş olur. Beni destelemeyi unutmayın 😊

👨‍💼 ALPER İŞLER HAKKINDA
1993 Tekirdağ doğumlu olan Alper İŞLER gayrimenkul sektöründe ALTIN EMLAK Gaziosmanpaşa Temsilcisi olarak 10 yıldır faaliyet göstermektedir. İstanbul Arel Üniversitesi Elektrik Bölümü Ön Lisans Programını, Anadolu Üniversitesinde İşletme Bölümü Lisans ve Atatürk Üniversitesi Emlak ve Emlak Yönetimi Ön Lisans Programlarını bitirmiştir. Genç, dinamik, sektörel farkındalığı yüksek ve Gaziosmanpaşa, Eyüp, Sultangazi ve Arnavutköy bölgesinde profesyonel emlak danışmanlık hizmeti veriyor. Ayrıca Altın Emlak Genel Müdürlüğünde Teknoloji Direktörlüğü ve TÜGEM’de (Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği) Teknoloji Komitesi Başkan Yardımcılığı görevini hâlâ sürdürmektedir. Gayrimenkul sektörüne çeşitli teknolojik imkanları sektöre dahil etmek ve mesleğin hâk ettiği yere gelmesi için sürekli çalışıyor.

Tartışmaya Katıl

Compare listings

Karşılaştırmak
Arama
Fiyat Aralığı From To